Stadsarkivet holder lukket mellem jul og nytår

Vi vil her fra arkivet ønske jer alle en glædelig jul og godt nytår. Vi glæder os til at se jer i det nye år - hvadenten det er på vores læsesal, på mail eller på Facebook. Frederiksberg Rådhus er lukket mellem jul og nytår - og derfor er vores læsesal det også.

Frederiksberg gennem tiderne 2018 er nu på gaden

Ved en velbesøgt reception i Rådhusbiblioteket på Frederiksberg Rådhus torsdag den 13. december præsenterede borgmester Jørgen Glenthøj den nyeste udgave af Historisk-topografisk Selskab for Frederiksbergs årbog – Frederiksberg gennem tiderne. Årbogen er nr.

Ny artikel af vicestadsarkivar Lars Schreiber Pedersen

Vicestadsarkivar Lars Schreiber Pedersen har skrevet en artikel på engelsk om den danske biblioteksmand og ægyptolog H.O. Lange. Artiklen er at finde i det tyske tidsskrift Göttinger Miszellen, der udgives af Seminar für Ägyptologie und Koptologie ved universitetet i Göttingen.

Ny artikel af stadsarkivar Henning Bro

I den seneste udgave af Rigsarkivets populærvidenskabelige tidsskrift Siden Saxo har stadsarkivar Henning Bro skrevet en artikel om hovedstadsmetropolens hyrevognstrafik 1869-2018. For få år siden kæmpede den etablerede taxibranche en hård kamp mod amerikanske Uber.

Nordeafonden støtter Frederiksberg Erindringer

Siden 2013 har Frederiksberg Stadsarkiv og videojournalisten Jakob Willadsen arbejdet sammen om projektet Frederiksberg Erindringer, hvor ældre frederiksberg’ere fortæller om deres liv på Frederiksberg.

Pages