Byvandring på Frederiksberg Hospitalsgrund

Et af de store samtaleemner på Frederiksberg i disse år, er, hvad der skal ske med hospitalgrunden, når Frederiksberg Hospital lukker i 2023.
Frederiksberg Kommune afholder i den anledning en række arrangementer, hvor borgere kan komme med input til hvad de synes der skal ske på grunden.

Mit liv som Lommerpige. Ny erindringsfilm på Byen i Byen

I 1959 kom der en fotograf hen til Ulla Larsen på gaden og spurgte, om han måtte fotografere hende. Billedet kom i avisen, hvorefter teaterdirektør Stig Lommer kontaktede hende. Det førte til, at Ulla blev ansat som Lommerpige på ABC Teatret fra 1959 til 1962.

Lukket Grundlovsdag

Lad flagene gå til tops i det smukke solskin, når vi imorgen fejrer Grundlovsdag. Stadsarkivet er i den anledning lukket - så nyd dine grundlovssikrede rettigheder og solen!

Lukket 10. og 11. maj

Husk at Stadsarkivet holder lukket torsdag den 10. (Kristi himmelfartsdag) og fredag den 11. maj. Vi ses igen mandag den 14. maj.

Kom til slægtsforskerworkshop på mandag

Mandag den 14. maj afholder Stadsarkivet den sidste slægtsforskerworkshop inden sommerferien. På workshoppen er der mulighed for at stille spørgsmål om slægtsforskning og udveksle erfaringer med andre slægtsforskere.

Kom ned i Kommandocentralen

Husk at der er åbent i Kommandocentralen under Frederiksberg Rådhus lørdag 3. marts. Interesserede skal møde op i rådhusets forhal klokken 12.00. Her vil en medarbejder fra Beredskabsforbundet tage imod og efterfølgende vise rundt i Kommandocentralen. Rundvisningen varer ca. en time.

Pages