Ny artikel af stadsarkivar Henning Bro

I det seneste nummer af tidsskriftet Arbejderhistorie bidrager stadsarkivar Henning Bro med artiklen "Farvel til hverdagen. Lejrsport i mellemkrigstidens og 1940'ernes hovedstadsmetropol".

Ny bog om Frederiksberg Hospital

Stadsarkivet har netop udgivet en bog om Frederiksberg Hospitals historie. Bogen "Frederiksberg Hospital - fra fattigsygestuer til regionshospital" er skrevet af stadsarkivar Henning Bro og Uffe B. Schultz fra Foreningen for Bygnings- og Landskabskultur på Frederiksberg, mens Benny P.

Frederiksbergs Sporvognshistorie

Fra midten af det 19. århundrede og i de følgende årtier udviklede Frederiksberg sig fra en landsby til en villaby. Det kunne også ses i udviklingen af sporvejsselskaber.

Da Jimi Hendrix spillede i KB Hallen

Den gamle KB Hal der nedbrændte i 2011 var centrum for mange koncerter med internationale stjerner. En af dem var guitarikonet Jimi Hendrix, der optrådte i 1970.

Tintin og Frederiksberg

Det er der ikke nogen af Hergés tegneseriealbums om reporteren Tintin, der hedder ”Tintin på Frederiksberg”, men der er alligevel en vis forbindelse mellem Frederiksberg og Tintin i form af skuespilleren Palle Huld.

Pages