Frederiksberg Stadsarkivs nye hjemmeside

Frederiksberg Stadsarkivs nye hjemmeside er nu symbolsk skudt i gang med et foto fra indvielsen af træningsbanerne ved KB-Hallen i 1930’erne. - Det sker endda i 60-året for Frederiksberg Stadsarkiv, som jo blev oprettet, da Frederiksberg Rådhus blev indviet i Smallegade i 1953.

Fra tid til anden vil vi blogge om små og store ting på stadsarkivet, fortællinger fra kommunens historie, stadsarkivets projekter, nyheder fra arkivverdenen - og hvad vi ellers finder .

I dag er emnet vores nye hjemmeside: Fornyelserne består af nye funktioner og langt bedre plads til billedstof, som arkivalske emner og byhistorie jo er rige på. Her er stadig mulighed for at få mere at vide om Frederiksberg Stadsarkiv og Frederiksbergs historie, og så er det blevet meget lettere at klikke rundt mellem de mange kulturtilbud på Frederiksberg og skaffe sig overblik over dem.

Vores nye hjemmeside har fire undersider: Brug Stadsarkivet, kontakt og info, byhistorie - og bloggen her. På siden ’Kontakt og Info’ finder du al praktisk information om Frederiksberg Stadsarkiv samt links til andre arkiver og nyttige hjemmesider. ’Byhistorie’ giver både en introduktion til Frederiksberg Kommunes historie og mulighed for at finde frem til de mange udgivelser, som arkivarer gennem årene har skrevet. Der vil ind imellem blive annonceret tilbud som f.eks. byvandringer.

Siden ’Brug Stadsarkivet’ giver naturligvis overblik over, hvordan du nyder godt af Frederiksberg Stadsarkiv og vores ekspertise. Se mere her om samlingerne, databaserne over dem, hvordan du selv kan aflevere fotos etc og bidrage til eftertidens kendskab til Frederiksbergs historie, hvilke materialer vi kan tilbyde til din slægtsforskning - og meget mere.

Dine egne kommentarer, arkivindlæg og -spørgsmål - evt. til indholdet i bloggen her - kan enten mailes til Stadsarkivet - eller lægges på Stadsarkivets Facebookside, som andre arkivbrugere derved også får glæde af! Man kan selvfølgelig også stadig ringe, skrive papirbreve eller besøge Stadsarkivets læsesal.

Velkommen til!