Golden Days 2018 - 'Frederiksberg på vrangen'

Snart er det tid til årets Golden Days Festival. Temaet er i år Historiens B-sider, og festivalen løber fra 7 september til 23 september.

I år deltager Frederiksberg Museerne og Frederiksberg Stadsarkiv sammen med 'Frederiksberg på Vrangen', hvor vi fortæller alle de historier, vi normalt ikke hører om Frederiksberg. Prostitution, mord, svindel, fattiglemmer i Frederiksberg Kirke, værtshuslivet og de fattiges liv på det fine Frederiksberg.

Sammen med Frederiksberg Museerne afholder vi byvandringer lørdag d. 8 og lørdag d. 15, hvor museumsinspektør Gertrud With og arkivar Caspar Christiansen fortæller fra bagsiden af Frederiksberg. Byvandringen starter ved Møstings Hus og slutter i Bakkehuset, hvor der bydes på fattigmandskost. Du kan læse mere om byvandringerne HER

Frederiksberg Stadsarkiv udgiver i forbindelse med Golden Days en bog om 'Frederiksberg på vrangen', med historier om både korrupte politikere, barnemord, prostitution, vanrøgtede plejebørn og en brandstiftende skuespiller!

I samarbejde med radiojournalist Julie Thing udgiver vi 3 podcast med samme tema, under overskriften 'Frederiksberg Skyggesider'. Alle podcast kan findes i iTunes samt på Soundcloud HER