En side fra fotoalbummet fra familien Stenbo, der boede på Molktesvej 5 i perioden 1910-1930

Stadsarkivet låner også fotoalbums, hvorfra der udvælges og scannes fotos til Stadsarkivet og frederiksbergbilleder.dk. Her ses 1919-fotos fra Moltkesvej 5, hvor familien Stenbo boede i perioden ca. 1910-1930.

Edith Stenbos eksamensbevis fra Frederiksberg Kommunes Fortsættelseskursus i faget stenografi i 1914

Edith Stenbos eksamensbevis i stenografi fra Frederiksberg Kommunes Fortsættelseskursus i 1914. På næste foto ses Edith Stenbo, hendes medkursister og lærer. 

Undervisningen i stenografi i 1914 på Frederiksberg Kommunes Fortsættelseskursus. Worms system bruges. Edith Stenbo, Moltkesvej 5, ses som nr. 3 fra højre på billedet.

Undervisning i stenografi i 1914 på Frederiksberg Kommunes Fortsættelseskursus. Worms system bruges. Edith Stenbo, Moltkesvej 5, ses som nr. 3 fra højre på billedet, hendes eksamensbevis ses på det andet foto.

Kom med lokalhistorien

For at kunne dokumentere og fortælle Frederiksbergs historie har vi brug for hjælp. Der er nemlig kun lovkrav om, at kommunens forvaltninger, afdelinger og institutioner skal aflevere deres bevaringsværdige arkivalier til Stadsarkivet. Privatarkiver er ikke omfattet af lovgivningen.

For at kunne dokumentere dagligdagen, borgere, forretninger, virksomheder og foreninger på Frederiksberg for eftertiden, modtager vi meget gerne arkivalier, fotos og film om Frederiksberg.

De ting vi modtager bevares for eftertiden i Stadsarkivets magasiner. Hvis du ikke ønsker at aflevere dine originale arkivalier, fotos og film, kan du nøjes med at udlåne dem til scanning hos os.

Se her hvad Stadsarkivet efterlyser:

Vedhæftning: