Gå til hovedindhold

Indsamlingsprojekt om Corona-tiden på Frederiksberg

På godt og ondt er det en historisk tid, vi lever i. Corona-epidemien, der har sat Frederiksberg og resten af Danmark i stå, vil uden tvivl finde sin centrale plads i fremtidens historiebøger. Det er derfor vigtigt, at vi får dokumenteret forholdene på Frederiksberg i disse dage og uger.

Indhold

    Frederiksberg Stadsarkiv opfordrer derfor alle interesserede borgere til at sætte ord på deres oplevelser, tanker og følelser og efterfølgende indsende dem til Stadsarkivet. Stadsarkivet er også interesseret i at modtage billeder fra Frederiksberg, der dokumenterer hverdagen under Corona-epidemien. Såvel de nedskrevne ord som billederne kan indsendes digitalt til Stadsarkivet på mailadressen stadsarkivet@frederiksberg.dk. De kan også afleveres på Stadsarkivet, når Corona-virussen atter har sluppet sit tag om Frederiksberg og resten af landet, og hverdagen er vendt tilbage.

    Så fat pennen eller sæt jer ved tastaturet og vær med til at sikre erindringen om dette mørke men vigtige kapitel i Frederiksbergs og Danmarks historie.

    Flere nyheder